Ulos-Ut-Out kommer att hållas den 15-17 juni 2021

Detta är ett meddelande från arrangörerna av Out-Ut-Out-evenemanget, där vi vill berätta om förändringar orsakade av coronavirus-pandemin. Informationen uppdateras.

Evenemanget kommer att hållas den 15-17 juni 2021

Senast uppdaterad 10. oktober 2020

Out-Ut-Out har vunnit enorm popularitet och mer än 350 deltagare har redan registrerat sig till evenemanget!

  • Om du redan har anmält dig, är du välkommen till Nurmes sommaren 2021. Vi kommer att meddela dig om ändringar i ditt program senast den 15 januari 2021. Om det finns avbokningar i programmet garanterar vi ett högkvalitativt och intressant program för att ersätta de uteblivna programmen.
  • Om det nya datum inte passar dig kan du avboka din anmälan till Ulos – Ut – Out evenemanget och söka retur på utförd avgift (gäller dem som anmält sig före den 20 april 2020). Vi utför återbetalningar ca en gång per månad. Avboka din anmälan med denna blankett senast 15.1.2021! Vi hoppas att du noga överväger din avbokning. Fyll vänligen i blanketten noggrant.
  • Om evenemanget måste gå online på grund av koronasituationen kommer du att få tillbaka din deltagaravgift.
  • Arrangörerna av evenemanget är inte ansvariga för rese- och logibokningar, se till att ändra / avboka dina resebiljetter och boendereservation vid behov!
  • Registreringen för evenemanget har tillfälligt avbrutits. Registreringen öppnar igen den 1 februari 2021 när programmet och eventuella ändringar i arrangemangen bekräftas.
  • Idéer och förslag tilla programmet är fortfarande välkomna: info@ulos2021.fi. Det uppdaterade programmet kommer att publiceras den 15 januari 2021.

Vi lovar: Out-Ut-Out är en mötesplats för hundratals lärare och ledare som tillsammans arbetar för en hållbar framtid. Utgångspunkten för arrangemangen är ett högkvalitativt och säkert evenemang, där förutom ny kunskap och färdigheter kommer deltagarna att erbjudas unika upplevelser i naturen och samarbetesglädje. Vi fortsätter arbeta tillsammans och förverkligar evenemanget Ulos Ut Out 2021! Vi gör det enligt den ursprungliga planen eller anpassat till förhållandena på ett säkert sätt!