Anmälnings- och deltagaravgifter

Anmälning

Du kan anmäla dig till evenemanget genom att fylla i deltagar formuläret (i slutet av denna sida).

Bekanta dig med programmet och de olika deltagande alternativen innan du fyller i anmälningsformuläret! Kom igång genom att läsa informationen på denna sida och schemat. Bläddra sedan igenom programbeskrivningarna. Workshops och andra programnummer fylls i den ordning som anmälningarna görs.

På PLATS eller ONLINE

Du kan delta i Out-Ut-Out-evenemanget på plats i Nurmes (LIVE) eller på distans (ONLINE). Vi strävar efter att kunna erbjuda ett så omfattande program som möjligt för avlägsna deltagare. LIVE-programutbudet för evenemanget är dock mer omfattande och funktionellt än ONLINE-programutbudet. Ett ONLINE-märke kommer att läggas till i program beskrivningarna vid de program där du också delta i programmet på distans. ONLINE-märkena läggs till när fjärranslutningar till dem bekräftas. Ändringar av enskilda programpunkter är också möjliga, vi kommer att informera dem som har registrerat sig om ändringarna.

Vi hoppas alla att evenemanget i juni är säkert och möjligt att genomföra. Arrangörerna är dock beredda att göra evenemanget helt virtuellt om så skulle krävas enligt corona restriktionerna.

Deltagaravgift

Dessa Early Bird-priser gäller fram till 31 mars 2021

100 € LIVE (inkl. Måltider * och hela programmet)

50 € ONLINE (inkl. Virtuellt program)

*) LIVE-deltagande inkluderar följande måltider:

Tis: picknick lunch, middag och kvällsmat

Ons: frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsmat

Till: frukost och lunch

Deltagaravgiften betalas vid anmälningen.

Betalningsmetoder: e-faktura (för företag och organisationer), nätbank (för privatpersoner) och kreditkort (betalningsmetodsavgift 5 €).

Ändringar

Tänk noga på vilken metod för deltagande, som är bäst för dig. Vi lever i en tid av förändring och restriktioner. Vi erbjuder möjlighet att göra följande ändringar fram till 30.4:

Ändra 1: Ändra programval
Så här: Ändra ditt program med länken i registreringsbekräftelsen. Observera att inte alla program är tillgängliga för ONLINE-deltagare. Programavsnitten fylls i ordningsföljd. Registreringen för evenemanget är bindande och kan inte annulleras. Återbetalning från att ändra LIVE-deltagande till ONLINE-deltagande 30.4. efter bara med ett läkarintyg.

Ändring 2: Konvertera LIVE-deltagande till ONLINE-deltagande
Så här: Fyll i detta ändringsformulär. Vi återbetalar 50 € av den LIVE-deltagaravgift du betalat.

Ändring 3: Ändra ditt ONLINE-deltagande till LIVE-deltagande
Så här: Fyll i detta ändringsformulär och betala en ändringsavgift på € 70
ONLINE-deltagande inkluderar måltider *

Notera!

Arrangörerna övervakar corona situationen och följer myndigheternas instruktioner. Om det inte är möjligt att ordna evenemanget på plats på grund av korona situationen kan hela evenemanget (eller en del av det) göras virtuellt av arrangörernas beslut. I den här situationen kommer alla registranter att delta i det virtuella evenemanget till priset för ONLINE-deltagaravgiften, och de som har betalat LIVE-deltagaravgiften återbetalas 50%. (Återbetalningen i denna situation är 50 € för dem som betalade EarlyBird-priset och 70 € för de som betalade det normala priset.)

Anmälning efter 15.3. € 140 (LIVE) och € 70 (ONLINE).

Anmälningen avslutas den 30 april 2021. Platserna är begränsade.

Boende

Det finns flera olika möjligheter till övernattning: du kan övernatta gratis i hängmatta (rekommendation) eller själv boka inomhusboende (begränsat med platser).Boende kan bokas
Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskus samt Sokos Hotel Bomba. 

Direktiv och priser.

Kommunikation

Vi hoppas att du väljer allmän transport, samtransport. Från Kuopio, Joensuu och Uleåborg arrangeras avgiftsfri busstransport (det finns begränsat antal platser). Mera information om transporterna >

För dig som registrerade dig våren 2020

Denna information gäller de som har anmält sig till 2020-evenemanget senast den 20 april 2020.

Din anmälan är fortfarande giltig och du deltar i Out-Ut-Out som en LIVE-deltagare.

Vi kommer att mejla dig mer detaljerade instruktioner i januari. Om vårt meddelande inte har nått dig den 31.1. av, kontakta info@ulos2021.fi.

Om du vill kan du avbryta din anmälning under februari (fram till 28 februari 2021) så återbetalar vi din deltagaravgift. (Ytterligare instruktioner kommer att skickas till dig via e-post.)

Du kan ändra ditt LIVE-deltagande till ONLINE-deltagande. Gör det före 30.4. (Läs mer om anmälningsavgifter.)

Det har skett några ändringar i programmet. Du kan granska ditt program och ändra dina programval via länken i din registreringsbekräftelse. (Vi skickar länken till dig igen i januari – följ din e-post!)

Ändringar av gruppbokningar görs via e-post: info@ulos2021.fi.

För dem som anmält sig före den 20 april 2020

  • Om du redan har anmält dig till evenemanget, är du välkommen till Nurmes sommaren 2021!
  • Du kan avboka din anmälan till Ulos – Ut – Out evenemanget och söka retur på utförd avgift (mer i din e-post).

Obs! Arrangörerna av evenemanget är inte ansvariga för rese- och logibokningar, så se till att ändra / avboka dina resebiljetter och boendereservation vid behov!

Anmälningsblankett

Gruppbokningar: Om du har en större grupp (10 personer eller fler) med samma betalare (t.ex. arbetsgivare), använd inte formuläret nedan, utan kontakta koordinator Maija (info@ulos2021.fi). Ange i ditt meddelande antalet deltagare och faktureringsinformation. Vi skickar en gruppbokningslänk och du kan betala alla deltagare med en faktura.

Ilmoittautumislinkki