Ulos-Ut-Out järjestetään 15.-17.6.2021

Tämä on Ulos-Ut-Out -tapahtuman järjestäjien tiedote, jossa kerromme koronavirusepidemian aiheuttamista muutoksista.

Päivitetty 10.10.2020

Ulos-Ut-Out järjestetään 15.-17.6.2021.

Ulos-Ut-Out on saanut huiman suosion ja tapahtumaan on ilmoittautunut jo yli 350 osallistujaa!

  • Jos olet jo ilmoittautunut tapahtumaan, tervetuloa kesällä 2021 Nurmekseen. Tiedotamme sinulle mahdollisista muutoksista ohjelmaasi 15.1.2021 mennessä. Mikäli ohjelmaan tulee peruutuksia, järjestämme laadukasta ja kiinnostavaa ohjelmaa peruuntuneiden ohjelmien tilalle.
  • Mikäli uusi ajankohta ei sovi aikatauluusi, voit perua osallistumisesi Ulos – Ut – Out -tapahtumaan ja hakea osallistumismaksun palautusta. Peru osallistumisesi tarvittaessa tästä linkistä avautuvalla lomakkeella 15.1.2021 mennessä. Harkitsethan perumista tarkkaan ennen lomakkeen täyttämistä. Teemme palautuksia noin kerran kuukaudessa. Ryhmävaraukset: Ryhmävarausten muutokset ja peruutukset tehdään sähköpostitse info@ulos2021.fi . (Älä käytä lomaketta.)
  • Mikäli tapahtuma joudutaan koronatilanteen vuoksi siirtämään verkkoon, saat palautuksen osallistumismaksustasi.
  • Järjestäjät eivät vastaa matka- ja majoitusvarauksista. Muuta / peruuta tarvittaessa matkalippusi ja majoitusvarauksesi. Kaikkien sisämajoituksen varanneiden kannattaa varmistaa oman varauksensa tilanne suoraan majoittajilta.
  • Tapahtuman ilmoittautuminen on toistaiseksi keskeytetty. Ilmoittautuminen avautuu jälleen 1.2.2021 kun ohjelma ja mahdolliset muutokset järjestelyissä ovat varmistuneet.
  • Ideat ja ehdotukset ohjelmaan ovat edelleen tervetulleita: info@ulos2021.fi . Päivitetty ohjelma julkaistaan 15.1.2021.

Lupauksemme pitää: Ulos-Ut-Out on satojen opettajien ja kasvattajien kohtaamispaikka, jossa etsitään yhdessä polkuja kestävään tulevaisuuteen. Järjestelyjen lähtökohtana on laadukas ja turvallinen tapahtuma, jossa uusien tietojen ja taitojen lisäksi osallistujille on tarjolla ainutlaatuisia elämyksiä luonnossa sekä yhdessä tekemisen meininkiä. Me tehdään yhdessä Ulos-Ut-Out kesällä 2021 joko alkuperäisen suunnitelman mukaan tai olosuhteisiin turvalliseksi sovitettuna.