Ulos-Ut-Out järjestetään 15.-17.6.2021

Tämä on Ulos-Ut-Out -tapahtuman järjestäjien tiedote, jossa kerromme pandemian aiheuttamista muutoksista järjestelyissä.

Päivitetty 12.4.2021

ULOS–UT–OUT järjestetään virtuaalisesti 15.-17.6.2021

ULOS–UT–OUT kokoaa satoja opettajia, kasvattajia, ohjaajia, päättäjiä ja tutkijoita etsimään yhdessä polkuja kestävään tulevaisuuteen ja innostumaan ulkona oppimisesta. Virtuaalisuudesta huolimatta kyseessä ei ole mikään tavallinen webinaari, vaan toiminnallinen, vuorovaikutteinen ohjelma toteutetaan nyt ainutlaatuisen yhteistyön voimin upouudella tapahtuma-alustalla. Ohjelmaa muokataan parhaillaan kauttaaltaan virtuaaliseksi. Tästä johtuen muutokset yksittäisiin ohjelmaosioihin ovat mahdollisia, ja myös upeita lisäyksiä ohjelmaan on tulossa. Tarjolla on elämyksiä ja kohtaamisia etäisyyksistä huolimatta!

LIVE-osallitujiksi ilmoittautuneille: Koska korona ei kaikkoa, suunnitelma B on nyt otettu käyttöön. Kaikki tähän mennessä ilmoittautuneet LIVE-osallistujat muutetaan automaattisesti ONLINE-osallistujiksi (hyvitämmen osan maksamastasi osallistumismaksusta) . Tietoa muutoksista tulossa lähipäivinä sähköpostiisi. Järjestäjät eivät vastaa matka- ja majoitusvarauksista. Muuta / peruuta tarvittaessa matkalippusi ja majoitusvarauksesi. Kaikkien sisämajoituksen varanneiden kannattaa varmistaa oman varauksensa tilanne suoraan majoittajilta.

Lupauksemme pitää: ULOS–UT–OUT on satojen opettajien ja kasvattajien kohtaamispaikka, jossa etsitään yhdessä polkuja kestävään tulevaisuuteen. Järjestelyjen lähtökohtana on laadukas ja turvallinen tapahtuma, jossa uusien tietojen ja taitojen lisäksi osallistujille on tarjolla ainutlaatuisia elämyksiä luonnossa sekä yhdessä tekemisen meininkiä. Me tehdään yhdessä ULOS–UT–OUT kesällä 2021 olosuhteisiin turvalliseksi sovitettuna.

ULOS–UT–OUT on suurtapahtuma suurella sydämellä. Tehdään yhdessä isosti!