Ulos-Ut-Out järjestetään 15.-17.6.2021

Tämä on Ulos-Ut-Out -tapahtuman järjestäjien tiedote, jossa kerromme koronavirusepidemian aiheuttamista muutoksista.

Päivitetty 29.1.2021

Ulos-Ut-Out järjestetään 15.-17.6.2021.

Ulos-Ut-Out on saanut huiman suosion ja tapahtumaan on ilmoittautunut jo yli 350 osallistujaa!

Voit osallistua Ulos-Ut-Out -tapahtumaan paikan päällä Nurmeksessa (LIVE) tai etäyhteydellä (ONLINE). Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman kattavan ohjelman myös etäosallitujille. Ohjelmakuvauksiin lisätään ONLINE-merkintä, mikäli ohjelmaan voi osallistua myös etäyhteydellä. ONLINE-merkintöjä lisätään sitä mukaa, kun etäyhteydet niihin varmistuvat. Muutokset yksittäisiin ohjelmaosioihin ovat mahdollisia, tiedotamme muutoksista ilmoittautuneille.

Me kaikki toivomme, että tapaaminen kesäkuussa on turvallista ja mahdollista. Järjestäjät ovat kuitenkin varautuneet siirtämään tapahtuman kokonaan virtuaaliseksi, mikäli koronatilanne estää turvallisen tapahtuman järjestämisen.

Early Bird -hinnat ovat voimassa 15.3.2021 saakka: 100€ LIVE (sis. ruokailut* ja koko ohjelma) / 50€ ONLINE (sis. virtuaaliohjelma). Lue lisää ilmoittautumisesta!

Järjestäjät eivät vastaa matka- ja majoitusvarauksista. Muuta / peruuta tarvittaessa matkalippusi ja majoitusvarauksesi. Kaikkien sisämajoituksen varanneiden kannattaa varmistaa oman varauksensa tilanne suoraan majoittajilta.

Vuoden 2020 aikana ilmoittautuneille: Jos olet jo ilmoittautunut tapahtumaan, tervetuloa kesällä 2021 Nurmekseen. Voit myös perua osallistumisesi ja hakea osallistumismaksun palautusta 28.2. mennessä. Lähetämme sinulle sähköpostitse lisäohjeita 1.2. mennessä. Ryhmävarausten muutokset ja peruutukset tehdään sähköpostitse info@ulos2021.fi .

Lupauksemme pitää: Ulos-Ut-Out on satojen opettajien ja kasvattajien kohtaamispaikka, jossa etsitään yhdessä polkuja kestävään tulevaisuuteen. Järjestelyjen lähtökohtana on laadukas ja turvallinen tapahtuma, jossa uusien tietojen ja taitojen lisäksi osallistujille on tarjolla ainutlaatuisia elämyksiä luonnossa sekä yhdessä tekemisen meininkiä. Me tehdään yhdessä Ulos-Ut-Out kesällä 2021 olosuhteisiin turvalliseksi sovitettuna.