Ohjelmantekijöille

Tällä sivulla viestimme ohjelmantekijöille kaikesta tärkeästä tapahtumaan liittyvästä. Sivun tiedot koskevat vain ohjelmantekijöitä!

! Ulos-Ut-Out siirretään: Uusi ajankohta on 15.-17.6.2021 !

Kiitos kaikille, jotka olette vahvistaneet osallistumisenne vuoden 2021 -tapahtumaan. Ohjelma voidaan toteuttaa alkuperäisenä, pienin muutoksin. Ohjelmatietoja päivitetään parhaillaan. Mikäli huomaat virheitä omissa tiedoissasi, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteseen info@ulos2021.fi.

Lue tiedote tapahtuman siirrosta!

OHJELMAN TÄYDENNENNYSHAKU JÄRJESTETÄÄN 1.8.- 15.9.2020

Tapahtuman ajankohdan siirtymisen vuoksi, teemme täydennyksiä ohjelmaan. Täydennyshaussa etsimme erityisesti uusinta uutta: innostavia avauksia, tuoreita tutkimustuloksia, käyntiin polkaistujen hankkeiden tuotoksia ja kaikkea uutta ja kiinnostavaa. Etsimme ohjelmaa erityisesti ruotsiksi ja englanniksi, myös suomenkieliset huomioidaan. Tästä hakulomakkeelle!

Yleisiä ohjeita Ulos-Ut-Out -tapahtuman ohjelmantekijöille

Tapahtuman ajankohta: 15.-17.6.2021

Tärkeää: Tutustu huolellisesti ohjeisiin

Ohjeita täydennetään, joten seuraa näitä sivuja!

Ilmoittautuminen

Myös kaikkien ohjelmantekijöiden tulee ilmoittautua osallistujaksi tapahtumaan. Jos olet jo ilmoittautunut, ilmoittautumisesi on voimassa vuonna 2021!

Poikkeus: Jos et tulet vetämään vain oman ohjelmanumerosi, etkä osallistu muuhun tapahtumaan, älä ilmoittaudu. Ilmoita poikkeuksesta osoitteeseen info@ulos2020.fi

Ohjelmantekijöiden alennettu osallistumismaksu on 80€. Huom! Yksi alennettu osallistumismaksu per työpaja, puheenvuoro tai pyöreä pöytä. Mahdolliset lisähenkilöt puheenvuoroissa ja työpajoissa ilmoittautuvat tapahtumaan osallistujana (Early Bird -osallistumismaksu on 100€). Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja se sisältää ohjelmaan merkityt ruokailut.

Lisäohje ilmoittautumislomakkeen täyttöön: Valitse oman ohjelmasi ajankohtana alasvetovalikon alin vaihtoehto “omat retket ja seikkailut”. Tämä vaihtoehto löytyy, kun ruksaat “Osallistun lyhyisiin puheenvuoroihin/pyöreään pöytään/työpajoihin”. Näin valitsemalla et vie paikkaa omasta työpajastasi. (Ilmolomake korjataan ensi viikolla tältä osin, mutta toistaiseksi mennään tällä ohjeella.)

Ryhmävaraukset: Jos teitä on isompi porukka (osallistujia ja/tai ohjelmantekijöitä), jolla sama maksaja, älä käytä alla olevaa lomaketta, vaan ota yhteyttä info@ulos2021.fi. Ilmoita viestissäsi osallistujien lukumäärä sekä laskutustiedot. Lähetämme teille lisäohjeita!

> Ilmoittaudu tästä ohjelmantekijänä <

> Lisähenkilöiden ilmoittautuminen

Majoitus

Teltta- ja riippumattomajoitus on maksuton. Tutustu myös muihin majoitusvaihtoehtoihin ja varausohjeisiin. Sisämajoitusta on saatavana vain rajoitettu määrä!

Viestintä & Mappa.fi

Tarjoamme ohjelmantekijöille lisänäkyvyyttä monipuolisesti tapahtuman viestinnässä! Hyödynnä tämä mahdollisuus ja lähetä meille valokuvia ohjelmastasi ja itsestäsi sekä innostava tekstinpätkä, joka kertoo tekemisestäsi. Lähetä nämä mieluiten tämän sivun lomakkeelle tai sähköpostitse info@ulos2021.fi . Käytämme kuvia ja tekstejä tapahtuman verkkosivuilla ja somekanavissa.

Linkitä työpajaasi ja luentoosi liittyvät materiaalit vaikka heti Mappa.fi -palveluun, mikäli ne on saatavana verkossa. Mikäli materiaaleja on vasta tulossa, voit linkittää ne Mappaan myöhemmin. Laita yhdeksi asiasanaksi Ulos2021 !

Ota seurantaan @ulosutout Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä!
Käytä hästägiä #ulos2021, kun viestit itse tapahtumasta tai ohjelmastasi.

Minimessut

Tarjoamme ohjelmaa tuottaville tahoille maksutta paikan esitteille ja/tai roll-upille minimessuilla. Esitteet sijoitetaan Pielisareenalle pöydälle tai telineeseen, roll-upit seinien viereen järjestäjien ohjeiden mukaan. Roll-Upit ja esitteet eivät ole samassa paikassa.

Halutessasi voit varata myös oman esittelypisteen (sis. pöytä) alennettuun hintaan 100€.

Lue lisää minimessuista ja ilmoittaudu mukaan!

Kulkuyhteydet

Suosithan joukkoliikennettä! Järjestämme yhteiskuljetuksia Nurmekseen ainakin Kuopiosta, Joensuusta, Oulusta, Vaasasta, Pietarsaaresta ja Kokkolasta. Lue lisää kulkuyhteyksistä >

Lapset ja perheet

Haluaisitko yhdistää Ulos-Ut-Out -tapahtuman perheen yhteiseen lomareissuun? Olemme huomioineet myös perheet järjestelyissä: Voit varata majoituksen koko perheellesi ja Nurmeksen seudulla on monenlaista tekemistä eri-ikäisille lapsille. Huomioithan kuitenkin, että tapahtuman ohjelma on tarkoitettu aikuisille. Tarvittaessa voit kysyä apua lastenhoitoon päiväohjelman ajaksi Martta Ahoselta (Nurmeksen 4H), puh. 045 111 203 36

Korjaa ohjelmasi tietoja & lisää kuvia!

MUUTOSLOMAKE:

* pakollinen tieto

Acceptable file types: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maximum file size: 1.5mb.