Ohjelmantekijöiden ilmoittautuminen ja majoitus

Myös kaikkien ohjelmantekijöiden tulee ilmoittautua osallistujaksi tapahtumaan!

Poikkeus: Jos tulet vetämään vain oman ohjelmanumerosi, etkä osallistu muuhun tapahtuman ohjelmaan, älä ilmoittaudu.Ilmoita poikkeuksesta osoitteeseen info@ulos2021.fi

Lisäohje ilmoittautumislomakkeen täyttöön:
Valitse oman ohjelmasi ajankohtana alasvetovalikon alin vaihtoehto “omat retket ja seikkailut”. Näin valitsemalla et vie paikkaa omasta työpajastasi.

Ilmoittautumisvaihtoehdot

Jos vedät ohjelmasi LIVEnä Nurmeksessa
-> ilmoittaudu tästä

Ohjelmantekijöiden LIVE-osallistumismaksu on 80€ (kattaa ruokailut tapahtumassa) Huom! Yksi alennettu osallistumismaksu per työpaja, puheenvuoro tai pyöreä pöytä. Mahdolliset lisähenkilöt puheenvuoroissa ja työpajoissa ilmoittautuvat tapahtumaan osallistujana (Early Bird -osallistumismaksu 100€). Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja se sisältää ohjelmaan merkityt ruokailut.


Jos vedät ohjelmasi ONLINE virtuaalisesti
-> ilmoittaudu tästä

Ohjelmantekijöiden ONLINE-osallistuminen on maksuton. Valitse ONLINE-ilmoittautuminen, mikäli vedät ohjelmasi virtuaalisesti etkä osallistu tapahtumaan paikan päällä Nurmeksessa. Voit osallistua tällöin myös muuhun tapahtuman virtuaaliohjelmaan.


Jos haluat muuttaa LIVE-ilmoittautumisen ONLINE-ilmoittautumiseksi
-> täytä muutoslomake tästä

Käytä tätä lomaketta seuraavissa tilanteissa

  • mikäli koronatilanne estää tapahtuman live-toteutuksen ja koko ohjelma joudutaan muuttamaan virtuaaliseksi.
  • päätät itse vetää oman ohjelmasi joka tapauksessa virtuaalisesti.

Elämme haastavaa muutosten aikaa – kannustamme sinua suunnittelemaan ohjelmasi siten, että se toimii myös virtuaalisissa olosuhteissa. Mikäli ohjelmantekijä muuttaa osallistumisensa virtuaaliseksi, palautamme osallistumismaksun (saat lisäohjeet täytettyäsi muutoslomakkeen).


Ryhmävaraukset: Jos teitä on isompi porukka (osallistujia ja/tai ohjelmantekijöitä), jolla sama maksaja, älä käytä alla olevaa lomaketta, vaan ota yhteyttä info@ulos2021.fi. Ilmoita viestissäsi osallistujien lukumäärä sekä laskutustiedot. Lähetämme teille lisäohjeita!

Majoitus

Kaikki huolehtivat itse majoitusjärjestelyistään. Teltta- ja riippumattomajoitus on maksuton. Tutustu myös muihin majoitusvaihtoehtoihin ja varausohjeisiin. Sisämajoitusta on saatavana vain rajoitettu määrä!

Kulkuyhteydet

Suosithan joukkoliikennettä! Järjestämme koronatilanteen salliessa yhteiskuljetuksia Nurmekseen Kuopiosta, Joensuusta ja Oulusta. Lue lisää kulkuyhteyksistä >