Ohjelmantekijöiden ilmoittautuminen ja majoitus

Myös kaikkien ohjelmantekijöiden tulee ilmoittautua osallistujaksi tapahtumaan. Jos olet jo ilmoittautunut, ilmoittautumisesi on voimassa vuonna 2021! Uusia ilmoittautumisia otetaan vastaan helmikuussa 2021.

Poikkeus: Jos et tulet vetämään vain oman ohjelmanumerosi, etkä osallistu muuhun tapahtumaan, älä ilmoittaudu. Ilmoita poikkeuksesta osoitteeseen info@ulos2021.fi

Ohjelmantekijöiden alennettu osallistumismaksu on 80€. Huom! Yksi alennettu osallistumismaksu per työpaja, puheenvuoro tai pyöreä pöytä. Mahdolliset lisähenkilöt puheenvuoroissa ja työpajoissa ilmoittautuvat tapahtumaan osallistujana (Early Bird -osallistumismaksu on 100€). Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja se sisältää ohjelmaan merkityt ruokailut.

Lisäohje ilmoittautumislomakkeen täyttöön: Valitse oman ohjelmasi ajankohtana alasvetovalikon alin vaihtoehto “omat retket ja seikkailut”. Näin valitsemalla et vie paikkaa omasta työpajastasi.

Ryhmävaraukset: Jos teitä on isompi porukka (osallistujia ja/tai ohjelmantekijöitä), jolla sama maksaja, älä käytä alla olevaa lomaketta, vaan ota yhteyttä info@ulos2021.fi. Ilmoita viestissäsi osallistujien lukumäärä sekä laskutustiedot. Lähetämme teille lisäohjeita!

Majoitus

Teltta- ja riippumattomajoitus on maksuton. Tutustu myös muihin majoitusvaihtoehtoihin ja varausohjeisiin. Sisämajoitusta on saatavana vain rajoitettu määrä!

Kulkuyhteydet

Suosithan joukkoliikennettä! Järjestämme yhteiskuljetuksia Nurmekseen ainakin Kuopiosta, Joensuusta, Oulusta, Vaasasta, Pietarsaaresta ja Kokkolasta. Lue lisää kulkuyhteyksistä >

Lapset ja perheet

Haluaisitko yhdistää Ulos-Ut-Out -tapahtuman perheen yhteiseen lomareissuun? Olemme huomioineet myös perheet järjestelyissä: Voit varata majoituksen koko perheellesi ja Nurmeksen seudulla on monenlaista tekemistä eri-ikäisille lapsille. Huomioithan kuitenkin, että tapahtuman ohjelma on tarkoitettu aikuisille. Tarvittaessa voit kysyä apua lastenhoitoon päiväohjelman ajaksi Martta Ahoselta (Nurmeksen 4H), puh. 045 111 203 36