Minimessut ONLINE

Minimessut toteutetaa vuoden 2021 tapahtumassa virtuaalisena. Messuilla järjestöjen ja yritysten edustajat esittelevät toimintaansa ja tapahtuman teemaan sopivia tuotteita ja palveluita. Messuesittelijöillä on käytössään virtuaalinen messupöytä vuorovaikutteisella ja mobiililla tapahtuma-alustalla. Virtuaalipöydällä voi olla esimerkiksi kampanjatarjouksia, tuote-esittelyjä, digitaalisia materiaaleja, verkkokauppalinkkejä sekä kyselyjä ja messuarvontoja. Virtuaalipöytään kuuluu myös monipuolinen chat-keskusteluyhteys sekä live-etäyhteys, joiden avulla esittelijä ja messuosaston vierailijat voivat olla yhteydessä toisiinsa. Messuesittelijät perehdytetään virtuaalipöydän käyttöön toukokuussa.

Lisäksi: Ulos-Ut-Out tapahtuman parhaat palat esitellään syksyllä laajasti opettajille ja kasvattajille. Virtuualipöytien tuotteet ja materiaalit voivat olla halutessaan tässäkin menossa mukana!

Varaathan minimessupaikkasi ajoissa. Paikkoja rajoitetusti.

Aikataulu:

Minimessut järjestetään 15.-17.6.2021

Virtuaalipöytä voi olla NONSTOP-pöytä ilman esittelijää, tai esittelijä voi olla paikalla. Suosittelemme, että esittelijät ovat tavattavissa ainakin ohjelman taukojen aikana, esimerkiksi lounasaikaan sekä myös iltaisin päivällisen ja iltaohjelman aikaan. 

Esittelypisteiden hinnat:

UUTTA: virtuaalipöydät!

 • Kaupalliset toimijat: 400€ (sis. virtuaalipöytä + 2 esittelijää)*
 • Yleishyödylliset toimijat: 150€ (sis. virtuaalipöytä + 1 esittelijä)
 • Toimijat, jotka tuottavat ohjelmaa tapahtumaan: 0 € (sis. virtuaalipöytä)
 • Kannustajat ja innostajat erillisen sopimuksen mukaan: Lue lisää yritysyhteistyöstä!

*)Mikäli LIVE-tapahtuma toteutuu, voivat kaupalliset toimijat halutessaan pitää myyntipistettä ulkotiloissa tapahtumassa. Ota yhteyttä järjestäjiin (info@ulos2021.fi), ja kerro toiveesi.

Hinnat sisältävät alv:n, joka on 0%.
Pöytien koko:  n. 180cm x 76cm

Lisätietoja:

Maksullisen messupöydän varanneilla esittelijöillä on pääsy ONLINE-tapahtuman ohjelmaan. Lähetämme lisätietoja ilmoittautumisesta paikan varanneille.

Mikäli osallistut esittelijänä LIVE-tapahtuman ohjelmaan, ilmoittaudu osallistujana tästä linkistä!

Mikäli esittelijä ei osallistu LIVE-tapahtuman muuhun ohjelmaan, mutta messupöytä on paikan päällä, tarvittavat ruokailut voi varata ja maksaa myöhemmin lähetettävän ohjeen mukaan.

Tutustu tarvittaessa majoitusvaihtoehtoihin!

Paikkavaraukset:

Ilmoita varauksessasi seuraavat tiedot

 • Organisaation nimi
 • Esittelijöiden nimet
 • Laskutustiedot
 • Lyhyt kuvaus esittelypisteestäsi
 • Tieto, osallistuvatko esittelijät myös tapahtuman muuhun ohjelmaan
 • Ohjelmantekijät: Varaatko maksullisen esittelypisteen vai maksuttoman paikan esitteille
 • Halutessasi: Jos esittelijöitä on useampia, pyydä paikkavarauksen yhteydessä ryhmäilmoittautumislinkki, jolloin voit maksaa minimessupaikan ja kaikkien organisaatiosi esittelijöiden osallistumismaksut samalla laskulla.

Varaa paikkasi: info@ulos2021.fi

Minimessuilla mukana jo:

Tervetuloa muutoksentekijäksi!