Kerro kaverille, välitä verkostossasi!

Kopioi tältä sivulta haluamasi teksti sähköpostiisi ja välitä tietoa tästä ainutlaatuisesta tapahtumasta myös verkostollesi! Voit liittää mukaan myös oheisen kuvan. (På Svenska nedan / In English below)

 

Hyvä opettaja / kasvattaja / ohjaaja / rehtori / päättäjä / muu kiinnostunut

Tässä viestissä kerron sinulle ainutlaatuisesta Ulos-Ut-Out -tapahtumasta, jonka ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Maaliskuun loppuun mennessä ilmoittautuneille osallistumismaksu on vain 100€ / 3 päivää. Välittäisitkö ystävällisesti tätä viestiä myös eteenpäin koulusi verkostossasi!

Ulos – Ut – Out on Suomen suurin ulkona oppimisen tapahtuma, joka järjestetään 9.-11.6.2020 Nurmeksessa, Pohjois-Karjalassa. Se on kohtaamispaikka, jossa opettajat, kasvattajat, tutkijat ja päättäjät etsivät yhdessä polkuja kestävään tulevaisuuteen. Samalla opettajat saavat runsaasti käytännön työkaluja ilmastokriisin käsittelyyn ja kestävän elämäntavan opettamiseen.

Tapahtuman teemana on muutos. Osallisuus ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen, luonnosta saatava hyvinvointi, kestävä elämäntapa sekä luonnon monimuotoisuuden turvaaminen ovat tapahtuman kantavia aiheita. Ulkona oppiminen edistää tutkitusti oppimista ja luonto oppimisympäristönä tukee kasvua, vuorovaikutusta, osallistumista ja yhteisöllistä tiedon rakentamista.

Ulos – Ut – Out järjestetään ainutlaatuisen yhteistyön voimalla. Mukana on yhdeksän pääjärjestäjää sekä kymmeniä tahoja tuottamassa ohjelmaa, joka on koottu avoimella ohjelmahaulla lähetetyistä ehdotuksista. Ohjelmaa on tarjolla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tapahtumaan odotetaan yli 500 osallistujaa. Lue lisää: www.ulos2020.fi

*****************************************’

Ulos – Ut – Out kutsuu muutoksentekijäksi!

Suomen suurin ulkona oppimisen tapahtuma kokoaa opettajat ja kasvattajat 9.–11.6.2020 Nurmekseen, Pohjois-Karjalaan. Kansainvälisen tapahtuman teemana on muutos. Tarjolla on ainutlaatuinen ja monipuolinen ohjelmakattaus: kiinnostavia puheenvuoroja, toiminnallisia työpajoja sekä hyvinvointia ja elämyksiä kesäisessä luonnossa.

Tapahtumaan odotetaan yli 500 osallistujaa: opettajia, varhaiskasvattajia, rehtoreita, nuoriso-ohjaajia ja kaikkia aiheesta kiinnostuneita!

Odotukset ovat korkealla – ilmoittaudu nyt mukaan!

-Edullinen hinta: 100€ (31.3. mennessä ilmoittautuneille, sis. ohjelma, ruokailut ja telttamajoitus)
-Useita majoitusvaihtoehtoja riippumatosta kylpylähotelliin
-Nopeimmille maksuttomia yhteiskuljetuksia Kuopiosta, Joensuusta, Oulusta ja Vaasasta
-Ohjelmaa kolmella kielellä: suomi, ruotsi ja englanti
.
Lue lisää: https://www.ulos2020.fi!
********************************************************

Ulos – Ut – Out inbjuder till förändring!

Finlands största utomhuspedagogiska evenemang samlar lärare och pedagoger i Nurmes, Norra Karelen den 9.–11.6.2020.
Temat under internationella evenemanget är förändring. Programmet är unikt och mångsidigt med intressanta föreläsare, praktiska workshoppar samt välmående och upplevelser i en somrig natur.

Förväntningarna är stora – kom med, anmäl dig nu!
Programmet är på tre språk: finska, svenska och engelska.
Deltagaravgiften är 100 € (inkl. Program, mat & övernattning i tält, övrig övernattning kostar från 25 €).

Mera information hittar du här: https://www.ulos2020.fi/sv/hemma/!

***************************************************’
Ulos – Ut – Out invites you to make a change!

The largest outdoor learning conference in Finland will gather teachers and educators in Nurmes, North Karelia from 9th – 11th June 2020

The main theme of the international event is change.

There will be a unique and versatile program including interesting lectures, functional workshops as well as the opportunity to focus on wellbeing and have summery nature experiences.

The expectations are high – register now!

The program is in three languages: Finnish, Swedish and English.
Participation fee: 100 € (incl. program, meals & sleeping in a tent)
Explore other accommodation options too.
Read more: https://www.ulos2020.fi/en/slider_eng/latest-updates/