Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut

Ilmoittautuminen on käynnissä!

Tapahtumaan ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake (tämän sivun lopussa).

Tutustu ohjelmaan ja osallistumisvaihtoehtoihin, ennen kuin täytät ilmoittautumislomakkeen! Aloita tutustumalla tämän sivun tietoihin sekä aikatauluun. Selaa tämän jälkeen ohjelmakuvauksia. Ohjelmaosiot täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit valita ohjelmaa kaikille ajankohdille koko kolmipäiväisen ohjelman ajan, tai pitää välillä taukoa ja poimia vain parhaita paloja!

HUOM! Järjestäjät ovat tehneet päätöksen tapahtuman muuttamisesta kokonaan virtuaaliseksi vallitsevan pandemian vuoksi. Panostamme nyt kaikki resurssimme ennennäkemättömän virtuaalitapahtuman rakentamiseen! Aikaisemmin ilmoittautuneet LIVE-osallistujat muutetaan ONLINE-osallistujiksi. Myös pienet muutokset ohjelmaan ovat edelleen mahdollisia. Tiedotamme muutoksista näistä muutoksista vielä tarkemmin kaikille jo ilmoittautuneille. Voit myös itse tehdä muutoksia ilmoittautumiseesi (lisätietoja muutoksista ja LIVE-osallistumismaksun hyvityksistä alempana tällä sivulla).

Elämyksiä ONLINE

Toiminnallinen, vuorovaikutteinen ja elämyksellinen ohjelma toteutetaan nyt ainutlaatuisen yhteistyön voimin uudella virtuaalisella tapahtuma-alustalla. ONLINE-osallistujana osallistut tapahtumaan turvallisesti, mutta toiminnallisesti oman kotisi, kesämökkisi tai työpaikkasi lähiympäristössä. Ulos-Ut-Out ei todellakaan ole mikään tavanomainen webinaari – varaudu siis elämyksiin ja kohtaamisiin etäisyyksistä huolimatta!

Vinkki 1: Kotisohvien lisäksi ohjelmaa voi seurata riippumatossa, kesämökin saunan laiturilla, lähimetsässä tai -rannalla. Toiminnallisissa työpajoissa mennään luontoon tekemään ja kokemaan. Mikä on sinun paikkasi kokea ULOS-UT-OUT?

Vinkki 2: Elämyksiä luvassa myös poikkeuksellisiin vuorokaudeaikoihin: Miltä kuulostaa yhteislähtö kesäyöhön ympäri Suomen? Lisäyksiä elämysohjelmaan luvassa, kaikkea ei ole vielä kerrottu!

Vinkki 3: Vaikuttaako ohjelma suorastaan hengästyttävän runsaalta? Ei hätää, voit valita ohjelmaa juuri sen verran kuin haluat ja tehdä tapahtumasta omaan arkeesi sopivan. Nyt on lupa vaikka poimia rusinat pullasta, eikä hinta päätä huimaa!

Vinkki 4: Kokoa joukko ystäviä koolle ja osallistu ONLINE-tapahtumaan yhdessä (tietysti rajoitusten mukaisesti ja turvavälit säilyttäen)! Räätälöikää ohjelma kukin oman kiinnostuksen mukaan, mutta valitkaa vähän yhteistäkin!Tutustu ohjelmaan!

Osallistumismaksut

50€ (sis. ohjelma)

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova eikä sitä voi perua. Maksutavat: verkkolasku (yrityksille ja yhteisöille), verkkopankki (yksityisille) sekä luottokortti (maksutapalisä 5€).

Ilmoittautuminen päättyy 15.5.2021.

Paikkoja reilusti, mutta työpajoihin ja pyöreisiin pöytiin vain rajoitetusti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjetyksessä.

Muutokset

Muutos 1: Ohjelmavalintojen muuttaminen
Tee näin: Muuta ohjelmaasi ilmoittautumisvahvistuksesta löytyvällä linkillä. Huomaa, että kaikkia ohjelmia ei ole tarjolla ONLINE-osallistujille. Ohjelmaosiot täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Muutos 2: LIVE-osallistumisen muuttaminen ONLINE-osallistumiksi
HUOM! Tässä tilanteessa kaikki ilmoittautuneet osallistuvat virtuaalitapahtumaan ONLINE-osallistumismaksun hinnalla, ja LIVE-osallistumismaksun maksaneille palautetaan pyydettäessä 50€ osallistumismaksusta. Lähetämme vielä kaikille ilmoittautuneille lisäohjeita muutosten tekemisestä sähköpostitse.

Näin haet hyvitystä: Täytä tämä muutoslomake. Palautamme 50€ maksamastasi LIVE-osallistumismaksusta.

Majoitus

Huom! Järjestäjät eivät vastaa matka- ja majoitusvarauksista. Aikaisemmin tehdyistä varauksista kannattaa sopia suoraan majoittajien kanssa (Bomba, Hyvärilä). Teltta- ja riippumattomajoitukset peruuntuvat automaattisesti.

Kulkuyhteydet

Koska tapahtuma järjestetään vuonna 2021 virtuaalisena, yhteiskuljetuksia ei järjestetä. Varatut paikat peruuntuvat automaattisesti.

Keväällä 2020 ilmoittautuneille

Nämä tiedot koskevat vuoden 2020 tapahtumaan 20.4.2020 mennessä ilmoittautuneita.

  • Ilmoittautumisesi on edelleen voimassa ja olet mukana Ulos-Ut-Out -tapahtumassa ONLINE-osallistujana.
  • Koska kaikki osallistujat on muutettu ONLINE-osallistujiksi, voit pyytää hyvitystä LIVE-.osallistumismaksusta. (Lisätietoja ylempänä kohdissa osallistumismaksut ja muutokset.)
  • Olemme lähettäneet sinulle sinulle tarkempia ohjeita tammikuussa 2021 sähköpostitse, ja lähetämme uusia ohjeita huhtikuun aikana.
  • Ohjelmaan on tullut jonkin verran muutoksia. Pääset tarkistamaan ohjelmasi ja muuttamaan ohjelmavalintojasi ilmoittautumisvahvistuksestasi löytyvällä linkillä.
  • Ryhmävarausten muutokset tehdään sähköpostitse: info@ulos2021.fi.

Ilmoittautumislomake

Ryhmävaraukset: Jos teitä on isompi ryhmä (10 henkilöä tai enemmän), joilla on sama maksaja (esim. työnantaja), älä käytä alla olevaa lomaketta, vaan ota yhteyttä info@ulos2021.fi. Ilmoittakaa viestissänne osallistujien lukumäärä sekä laskutustiedot. Lähetämme teille ryhmävarauslinkin ja voitte maksaa kaikki osallistujanne yhdellä laskulla.

Tästä ilmoittautumislomakkeelle:

Ilmoittautumislinkki