Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut

Ilmoittautuminen tapahtumaan on tilapäisesti keskeytetty ja sitä jatketaan 1.2.2021.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake (tämän sivun lopussa).

Tutustu ohjelmaan ja osallistumisvaihtoehtoihin, ennen kuin täytät ilmoittautumislomakkeen! Aloita tutustumalla tämän sivun tietoihin sekä aikatauluun. Selaa tämän jälkeen ohjelmakuvauksia. Työpajat ja muut ohjelmanumerot täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä

LIVE vai ONLINE

Voit osallistua Ulos-Ut-Out -tapahtumaan paikan päällä Nurmeksessa (LIVE) tai etäyhteydellä (ONLINE). Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman kattavan ohjelman myös etäosallitujille. Tapahtuman LIVE-ohjelmatarjonta on kuitenkin kattavampi ja toiminnallisempi kuin ONLINE-ohjelmatarjonta. Ohjelmakuvauksiin lisätään ONLINE-merkintä, mikäli ohjelmaan voi osallistua myös etäyhteydellä. ONLINE-merkintöjä lisätään sitä mukaa, kun etäyhteydet niihin varmistuvat. Muutokset yksittäisiin ohjelmaosioihin ovat mahdollisia, tiedotamme muutoksista ilmoittautuneille.

Me kaikki toivomme, että tapaaminen kesäkuussa on turvallista ja mahdollista. Järjestäjät ovat kuitenkin varautuneet siirtämään tapahtuman kokonaan virtuaaliseksi, mikäli koronatilanne estää turvallisen tapahtuman järjestämisen.

Osallistumismaksut

Nämä Early Bird -hinnat ovat voimassa 15.3.2021 saakka

100€ LIVE (sis. ruokailut* ja koko ohjelma)
50€ ONLINE (sis. virtuaaliohjelma)

*)LIVE-osallistuminen sisältää seuraavat ruokailut:
Ti: retkieväät, päivällinen ja iltapala
Ke: aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala
To: aamiainen ja lounas

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
Maksutavat: verkkolasku (yrityksille ja yhteisöille), verkkopankki (yksityisille) sekä luottokortti (maksutapalisä 5€).

Muutokset

Harkisethan tarkkaan, kumpi osallistumistapa sopii sinulle paremmin. Elämme kuitenkin muutosten aikaa ja välillä mieli voi muuttua. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä seuraavia muutoksia 30.4. saakka:

Muutos 1: ONLINE-osallistumisen muuttaminen LIVE-osallistumiseksi
Tee näin: Täytä tämä muutoslomake (linkki tulossa) ja maksa muutosmaksu 70€
ONLINE-osallistuminen sisältää ruokailut*

Muutos 2: LIVE-osallistumisen muuttaminen ONLINE-osallistumiksi
Tee näin: Täytä tämä muutoslomake. Palautamme 50€ maksamastasi LIVE-osallistumismaksusta.

Muutos 3: Ohjelmavalintojen muuttaminen
Tee näin: Muuta ohjelmaasi ilmoittautumisvahvistuksesta löytyvällä linkillä. Huomaa, että kaikkia ohjelmia ei ole tarjolla ONLINE-osallistujille. Ohjelmaosiot täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova eikä sitä voi perua. Palautukset LIVE-osallistumisen muuttamisesta ONLINE-osallistumiseksi 30.4. jälkeen vain lääkärin todistuksella.

HUOM! Järjestäjät seuraavat koronatilannetta ja noudattavat viranomaisten ohjeistuksia. Mikäli tapahtuman järjestäminen paikan päällä ei ole koronatilanteen vuoksi mahdollista, koko tapahtuma (tai osa siitä) voidaan järjestäjien päätöksellä muuttaa virtuaaliseksi. Tässä tilanteessa kaikki ilmoittautuneet osallistuvat virtuaalitapahtumaan ONLINE-osallistumismaksun hinnalla, ja LIVE-osallistumismaksun maksaneille palautetaan 50%. (Palautus tässä tilanteessa on 50€ EarlyBird-hinnan maksaneille ja 70€ normaalihinnan maksaneille.)

Ilmoittautumiset 15.3. jälkeen 140€ (LIVE) ja 70€ (ONLINE).

Ilmoittautuminen päättyy 30.4.2021.

Paikkoja rajoitetusti.

Majoitus

Majoitusvaihtoehtoja on useita: voit nukkua maksutta teltassa tai riippumatossa (suositus!) tai varata itse haluamasi sisämajoituksen (paikkoja rajoitetusti). Sisämajoitusta tarjoavat ainakin Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskus sekä Sokos Hotel Bomba. Varausohjeet ja majoitushinnasto >

Huom! Järjestäjät eivät vastaa matka- ja majoitusvarauksista. Mahdollisista muutos- ja peruutustilanteista kannattaa sopia varauksen yhteydessä suoraan majoittajien kanssa.

Kulkuyhteydet

Järjestämme maksuttomia yhteiskuljetuksia, mikäli koronatilanne sallii (paikkoja rajoitetusti). Lue lisää kulkuyhteyksistä >

Keväällä 2020 ilmoittautuneille

Nämä tiedot koskevat vuoden 2020 tapahtumaan 20.4.2020 mennessä ilmoittautuneita.

  • Ilmoittautumisesi on edelleen voimassa ja olet mukana Ulos-Ut-Out -tapahtumassa LIVE-osallitujana.
  • Lähetämme sinulle tarkempia ohjeita tammikuussa sähköpostitse. Mikäli viestimme ei ole tavoittanut sinua 31.1. mennessä, ota yhteyttä info@ulos2021.fi .
  • Ilmoittautumisen voi halutessaan perua vielä helmikuun aikana (28.2.2021 saakka) ja hyvitämme sinulle osallistumismaksusi. (Lisäohjeet lähetetään sähköpostissa.)
  • Voit muuttaa LIVE-osallistumisesi ONLINE-osallitumiseksi. Tee se 30.4. mennessä. (Lue lisää kohdasta osallistumismaksut.)
  • Ohjelmaan on tullut jonkin verran muutoksia. Pääset tarkistamaan ohjelmasi ja muuttamaan ohjelmavalintojasi ilmoittautumisvahvistuksestasi löytyvällä linkillä. (Lähetämme linkin sinulle uudestaan tammikuussa – seuraa sähköpostiasi!)
  • Ryhmävarausten muutokset tehdään sähköpostitse: info@ulos2021.fi.

Ilmoittautumislomake

Ryhmävaraukset: Jos teitä on isompi ryhmä (10 henkilöä tai enemmän), joilla on sama maksaja (esim. työnantaja), älä käytä alla olevaa lomaketta, vaan ota yhteyttä koordinaattori Maijaan (info@ulos2021.fi). Ilmoittakaa viestissänne osallistujien lukumäärä sekä laskutustiedot. Lähetämme teille ryhmävarauslinkin ja voitte maksaa kaikki osallistujanne yhdellä laskulla.

https://www.ulos2021.fi/fi/yleinen-fi/tiedote-varautumisesta-koronavirus-epidemiaan/

Ilmoittautumislinkki

HUOM! Ilmoittautuminen on toistaiseksi keskeytetty. Sitä jatketaan helmikuussa 2021.